Höstterminens program hittar du under Ridskolan - Kalender HT 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stjärnholms Ryttarförening
Fotboll
Om föreningen

Stjärnholms Ryttarförening är en ideell förening som bildades 1971. Föreningen driver ridskola i egen regi. Idag har vi ca 400 medlemmar. Ridskolan har ca 350 elever som rider lektion regelbundet. Ridskolan har dessutom en omfattande kurs- och fritidsverksamhet. Vi har ett samarbete med REAL Gymnasíet (f.d. Hästgymnasiet) som startade i Nyköping höstterminen 2007.

 

Vi är beroende av medlemmarnas ideella insatser. Vi behöver t ex fler som ställer upp och jobbar i cafeterian samt med diverse föreningsjobb. Tala med någon av ridlärarna, eller med någon i styrelsen om du har idéer för vår verksamhet, vill ställa upp och hjälpa till, eller något annat.

 

Styrelsen har möte en gång per månad. Har du något du vill ska tas upp på styrelsemöte? Meddela oss genom e-post länk här. Jag vill ni tar upp detta på styrelsemöte >>